Psychologická poradna online

neovladatelnost

anonyn (08. 06. 2014)

Dobry den, mam problem s pritelem (19), ktery si mysli ze je panem sveta. Neumi se ke me chovat ponizuje me a neustale urazi jakmile nechci udelat neco co chce. Kdyz jsme se poznali byl v poradku ale ted se zacina chovat jak psychopat a nerespektuje to co po nem chci aby delal... kdyz mu reknu aby odesel tak me zacne urazet ze sem bez nej nicka a ze bez nej nic nedokazu. Kdyz mu reknu at si najde pomoc tak mi rekne ze bych ji potrebovala protoze jsem histerka. Poradite mi jak mam udelat aby se ke me choval jako driv ?... je t s nim k nevydrzeni

RE: neovladatelnost

Mgr. Miroslava Pešlová (17. 06. 2014)

Dobrý večer,

děkuji za Váš dotaz. Dovedu si představit, že Vás Váš vztah velmi trápí.

Bývá časté, když se partneři poznají, že se na začátku k sobě chovají jinak. Často při stádiu zamilování zažívají pocit, že si s partnerem rozumí téměř ve všech oblastech, zažívají velký pocit souznění. Tento se postupně, při vzájemném poznávání, začíná měnit, začne působit "realita" běžného dne, běžných starostí, obtíží, které je potřeba řešit. V situaci nejrůznějších konfliktů si partneři začínají uvědomovat partnerův způsob reagování a zvládání situací. Reagování druhého je mnohdy velkým překvapením.

Jestliže zažíváte neporozumění tomu, co se ve Vašem vztahu děje, jaké máte očekávání od vztahu, jak Vy sama se podílíte na současné situaci, bylo by dobré využít možnost terapeutické konzultace.

Na Vaší cestě Vám přeji jen dobré.



Klinický psycholog Mgr. Miroslava Pešlová
Oldřichova 49
128 00 Praha 2

Tel.: +420 603 420 799
E-mail: mirkapesl@seznam.cz
 
Miroslava Pešlová - ZnamyLekar.cz
O MNĚ | SLUŽBY | CENÍK | PORADNA | ČASTÉ DOTAZY | BLOG | KONTAKT
Mapa stránek | © 2013 Vytvořilo 4WORKS Solutions s.r.o.