Psychologická poradna online

Miluji dva muže

Petra (31. 05. 2014)

Dobrý den, dostala jsem se do situace kdy miluji dva muže najednou a nevím co s tím. Mám partnera již 8 let a nedávno mne požádal o ruku a já přijala. Je nám spolu stále skvěle, prakticky nám nic nechybí,ale já osobně mám pocit,že mi stále něco chybí ke štěstí a nevím co to je. Bohužel jsem se ale zároveň zamilovala do našeho společného kamaráda. Známe se 5 let a od chvíle co jsme se poprvé viděli to mezi námi jiskřilo,ale nebrala jsem to nijak vážně. Jenže před necelým měsícem jsme se spolu vyspali po oslavě mých narozenin. Nebyli jsme opilí a vše jsme si plně uvědomovali. Od té doby jsme v kontaktu,tajně si píšeme sms, povídáme si a kdykoli máme možnost a nikdo nás nevidí neustále se mazlíme,hladíme,líbáme,ale znovu jsme spolu nespali i když bychom oba chtěli. Nejhorší na tom je,že toho nelituji a šla bych do toho znovu, protože je tento muž velice hezký, vášnivý, je to prostě chlap se vším všudy. Nemyslím si,že mne využívá , na druhou stranu má strach aby nás někdo neviděl,přitom já jsem ta,která opravdu něco riskuje. On sám ve vztahu již dlouhou dobu není. Nevím co si mám myslet. Chce mne nebo ne? Má strach nebo si jen hraje i když tvrdí,že jsem pro něj moc přitažlivá, vzrušující a v mé blízkosti je mu dobře? Ráda bych s ním byla,ale nechci riskovat dlouhodobý vztah kvůli rozmaru,který třeba za čas omrzí. Nevím co dělat. Ubližuji sobě, partnerovi i milenci.

RE: Miluji dva muže

Mgr. Miroslava Pešlová (08. 06. 2014)

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Dovedu si představit, že zažíváte rozporuplné pocity.

Píšete, že jste v dlouholetém vztahu, kde Vám něco chybí. Navázala jste mimopartnerský vztah. Bývá časté, že člověk, když je nespokojený ve vztahu ( mnohdy si neuvědomuje důvod ), "řeší" tuto nespokojenost navázáním mimopartnerského vztahu.

Právě pro poruzumění tomu, co hledám a očekávám od vztahu, co mi chybí, co potřebuji, by bylo vhodné zvážit možnost terapeutické konzultace.

Na Vaší cestě Vám přeji jen dobré.





Klinický psycholog Mgr. Miroslava Pešlová
Oldřichova 49
128 00 Praha 2

Tel.: +420 603 420 799
E-mail: mirkapesl@seznam.cz
 
Miroslava Pešlová - ZnamyLekar.cz
O MNĚ | SLUŽBY | CENÍK | PORADNA | ČASTÉ DOTAZY | BLOG | KONTAKT
Mapa stránek | © 2013 Vytvořilo 4WORKS Solutions s.r.o.