Psychologická poradna online

Deprese

Handy (05. 02. 2014)

Dobrý den. Měla bych na Vás paní doktorko dotaz. Celoživotně mě provází deprese. Již jsem vyzkoušela vše a bohužel ne a ne se z tpho dostat. Byla jsem závyslá na neurolu kdy už jsem byla v beznadějné situaci a skončila jsem u lékaře kdy mě od neurolu pomohli ale dostala jsem na užívání léky nové generace Tritiko 150 a prosulpin. Jelikož tyto léky beru již půl roku a téměř každý den alespon jednou denně se z ničeho nic rozbrečím to bych ještě zvládla ale každou noc se mě zdají velice děsivé sny a a každý den jen o smrti a hrobech. Už se pomalu bojím chodit spát jelikož tato situace s e projevuje každý den. Prosím Vás je možné že je to reakce neboli vedlejší účinek těchto léků? převážně toho Tritika? Moc děkuji předem za odpověd.

RE: Deprese

Mgr. Miroslava Pešlová (05. 02. 2014)

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Dovedu si představit, že Vás Vaše stavy vyčerpávají.

Váš dotaz, zda projevy, které popisujete, se vyskytují jako účinek léků, který berete, Vám nejlépe zodpoví lékař, který Vám léky předepsal. Píšete, že Vám je předepsal lékař, neuvádíte, zda praktický, nebo psychiatr. Pro přesnější popis účinků léků bych se klonika ve Vašem případě k návštěvě psychiatra, pokud jste tak již neučinila. Nepíšete, zda jste farmakologickou léčbu doplňovala léčbou terapeutickou, ptám se pro to, neboť to je běžný způsob léčby deprese.

Doporučuji Vám zvážit možnost léčby terapeutické, neboť v prostoru terapie je možné věnovat se mnoha tématům, které Vás tíží.

Přeji jen dobré na Vaší cestě.



Klinický psycholog Mgr. Miroslava Pešlová
Oldřichova 49
128 00 Praha 2

Tel.: +420 603 420 799
E-mail: mirkapesl@seznam.cz
 
Miroslava Pešlová - ZnamyLekar.cz
O MNĚ | SLUŽBY | CENÍK | PORADNA | ČASTÉ DOTAZY | BLOG | KONTAKT
Mapa stránek | © 2013 Vytvořilo 4WORKS Solutions s.r.o.